Curs Bnr

Lucram impreuna

Categorii

Apartamente Complex Rezidential Nou Rahova

Nou Apartamente Complex Rezidential Nou Rahova
Cod Anunț: DMF0429
Vizualizari: 1091
Locație: Bucuresti - Sector 5
53.000 Euro
Descriere

XO Residence este un proiect nou, ambitios, dezvoltat in sud-vestul Bucurestiului, pe strada Petrosani, sector 5. Ansamblul dispune de o pozitionare excelenta, cu acces rapid la transportul in comun, drumuri asfaltate si infrastructura completa. Utilităţile la care sunt branșate aceste imobile provin de la: Apa Nova București, Distrigaz și Enel, iar apartamentele sunt contorizate individual.

 

Va oferim spre vanzare apartamente de 2 camere si garsoniere, fiecare dintre acestea avand o compartimentare moderna, ferestre generoase si un living foarte spatios. Daca achizitionarea sau rezervarea apartamentului se face in timp util pana se ajunge la stadiul de finisare la gata, se ofera cumparatorilor posibilitatea de alegere a finisajelor.

 

Pretul variaza in functie de nr camere, suprafata apartamentului si etajul la care este situat (intre 36000 euro si 85000 euro). Posibilitate achizitionare loc de parcare.

 

Arhitectura moderna, practica si utila, o foarte buna functionalitate a intregului ansamblu, atentia oferita in amenajarea spatiilor exterioare, alei si trotuare bine definite, accesul restrictionat permis numai rezidentilor,locuri de parcare, sunt numai cateva din motivele care trebuie sa va atraga atentia daca va aflati in cautarea unei locuinte spatioase, excelent compartimentate, atent finisata, oferita spre vanzare la un raport extraordinar calitate-pret in noul XO-Residence.

 

Un proiect pe care nu o să-l uiţi, dacă mergi la o vizionare! 

Sună azi pentru o vizionare şi maine poţi avea casa ta! 


Detalii Imobil
An constructie 2018
Etaj P+3+M
Camere 1-2
Compartimentare decomandat
Confort 1
Suprafata 36 - 61 mp
Balcon 1
Terasa 1-2
Bai 1
Loc de parcare da
Facilități:

Cant: Adaugă în Coş